Hlavní obsah

Novozélanďana střelil jeho pes do pozadí

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Auckland

Čtyřicetiletý Novozélanďan musel být ošetřen poté, co ho postřelil jeho pes. Ten si pravděpodobně nechtěně stoupl na spoušť pušky. Incident se odehrál v Te Kopuru, necelých 150 kilometrů severozápadně od Aucklandu na Novém Zélandu.

Foto: Profimedia.cz

Puška nebyla zajištěná a po skoku psa skončil její majitel v nemocnici. Ilustrační foto

Článek

Čtyřicetiletý muž pokládal na zadní sedadlo svého vozidla pušku, když vedle něj skočil jeho pes a packou se trefil přímo na spoušť. Podle tamější policie byla puška zjevně nezajištěná a letící kulka trefila majitele přímo do zadnice. Muž prý ani netušil, že je zbraň nabitá.

Podle manažera ambulance měli záchranáři plno práce, jelikož postřelený trpěl obrovskými bolestmi. Kulka ho trefila do levé části jeho pozadí. Muž musel být nakonec letecky přepraven do nemocnice Whangarei, kde chirurgové odstranili kulku. Jeho zdravotní stav byl v úterý stabilní.

Policie neuvedla jméno muže, ani plemeno psa, který nehodu způsobil. Tamější vyšetřovatel Ian Anderson pouze uvedl, že oběť měla štěstí. Muž podle něj mohl utrpět daleko vážnější zranění. Policie nyní testuje pušku a vyslýchá svědky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám