Hlavní obsah

Expřítel nové Marešovy milenky promluvil: Leoš ji zblbnul, mezi námi je konec

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

"Mezi mnou a Hankou je konec," řekl exkluzivně Novinkám podnikatel Radek Exner, který s novou přítelkyní Leoše Mareše, Českou vicemiss 2008 Hanou Svobodovou žil dva roky. "S Leošem opravdu chodí, nejde o komedii," tvrdí.

Článek

"Měli jsme s Hankou krizi. Odjel jsem na jachtu do Chorvatska a řekli jsme si, že to budeme řešit, až se vrátím. A Hanka si to pořešila, než jsem se vrátil tak, jak takovou situaci řeší dvacetileté holky," řekl exkluzivně Novinkám Radek Exner. "Mezi námi je konec, to je nevratné," říká rázně.

O vztahu Leoše Mareše a své expřítelkyně ví. Je si dokonce jistý, že nejde o žádný marketingový tah, jak spekulují média. "Myslím, že to není komedie. Na to ji znám moc dobře," tvrdí Exner. "Zblbnul ji, to se stává. Hanka vždycky chtěla slávu a teď ji má," vysvětluje.

O vztahu Mareše a Svobodové se dozvěděl ještě v Chorvatsku. Dostal od známých několik zpráv. Svobodová začínající vztah nevyvrátila. "Komunikujeme po esemeskách, od mého návratu z Chorvatska jsme se neviděli. O jejich vztahu jsem se dozvěděl se zpožděním. Hanka mi jen napsala, že se potkali. Pak už to šlo rychle a bylo to v novinách. Nestihla mi říct, jak moc to pokročilo. Omluvila se mi a mrzí ji to," dodal Exner.

S Marešem prý problém nemá. "V pohodě ho pozdravím, ale kamarádi z nás už určitě nebudou," říká rázně Exner.

Z rozchodu se podnikatel stále vzpamatovává.  "Jsem na tom asi jak každý chlap po rozchodu. Byl to dlouhý vztah a bolí to. Teď se chci co nejrychleji psychicky srovnat a najít si normální, hodnou holku," dodal Exner.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám