Hlavní obsah

Wayne Rooney se stal v anketě nejošklivějším fotbalistou šampionátu

– Londýn
Novinky, Jakub Kynčl

Je ikonou Albionu a ačkoli se na fotbalovém týmu nestal spasitelem britského celku a gólově se vůbec neprosadil, Angličané na něj nedají dopustit. To lidé ze seznamky BeautifulPeople.com si o něm myslí své - nehodnotí ho herně, ale vzhledově. Podle nich je nejošklivějším hráčem celého letošního Mistrovství světa ve fotbale. V anketě hlasovalo zhruba 200 tisíc lidí.

Foto: Profimedia.cz

Anglický fotbalista Wayne Rooney byl vyhodnocen jako nejošklivější fotbalista letošního fotbalového šampionátu.

Článek

Členové elitářské seznamky BeautifulPeople.com hodnotili vyjma jednotlivých hráčů také celé týmy. Vzhledově nejméně atraktivní týmy jsou podle nich Anglie, Švýcarsko, Austrálie, Srbsko, Severní Korea a zejména Alžírsko.

Foto: Profimedia.cz

Italský fotbalista Fabio Cannavaro

Titulu vzhledově krásných si mohou považovat Španělé, Italové, Brazilci, Francouzi, Dánové a překvapivě i Američané. Nejkrásnějším jednotlivcem se stal italský obránce Fabio Cannavaro následovaný Fernandem Torresem a Davidem Villou ze Španělska.

Foto: Profimedia.cz

Španělský kanonýr David Villa

Foto: Profimedia.cz

Fernando Torres

Ředitel seznamky: Britové jsou nehezcí, ženy mají však krásné

Kolektivně vzato je podle našich členů nejhůře vypadajícím týmem Alžírsko. Většina jejich hráčů byla hlasujícími označena jako ošklivá. Ale taková Anglie Alžírsko velmi blízce následuje. Vede ji nejošklivější hráč šampionátu Wayne Rooney. Zajímavé je, že mají naopak jedny z nejkrásnějších manželek a přítelkyň. V tomto případě však lze říci, že je dělají o mnoho atraktivnější jejich bankovní konta," uvedl ředitel seznamky Greg Hodge.

Foto: Profimedia.cz

Anglický brankář David James

Brankář anglické reprezentace David James, který pustil proti Německu čtyři branky, je pak jediným anglickým hráčem, který byl vyhodnocen jako dostatečně půvabný na to, aby mohl být do seznamky přijat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám