Hlavní obsah

Fotbalista Cristiano Ronaldo zaplatil za dítě 312 miliónů

Algarve

Fotbalista Cristiano Ronaldo nešetří na svých módních výstřelcích a nešetří rozhodně ani na zajištění svého soukromí. Aby se nikdo nedozvěděl o tom, jak a proč si pořídil dítě, vyplatil matce svého dítěte deset milionů liber, asi 312 milionů korun. Těmito penězi si údajně zajistil výhradní péči o dítě a její mlčenlivost.

Foto: Profimedia.cz

Velký manekýn Cristiano Ronaldo je zřejmě otcem, dítě budou vychovávat jeho rodiče a sestra.

Článek

„Byl to nejdražší den mého života,“ svěřil portugalský fotbalista svému kamarádovi. Identitu matky hodlá Ronaldo tajit před celým světem i před svým synem. Tomu prý možná o matce poví, až bude dost vyspělý na to, aby to pochopil.

„Zaplatil jí téměř tolik, co vydělá za rok, ale vyplatí se mu to. Mluvil o tom jako o nejdražším dni svého života, ale díky tomu je výlučným opatrovníkem dítěte,“ dodal zdroj listu The Sun.

Ronaldův syn se narodil 17. června, v současnosti pobývá v portugalském Algarve u fotbalistových rodičů. S výchovou syna má Cristianovi pomáhat jeho matka Dolores.

Ronaldo už také stihl popřít, že by jeho přítelkyni 24letou přítelkyni, modelku Irinu Shaykovou, informace o jeho dítěti rozezlily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám