Hlavní obsah

Ozzy Osbourne udělal řidičák na 20. pokus, předtím byl stále opilý

Vytrvalost přináší růže i rockovým veteránům. Důkazem je rocková legenda Ozzy Osbourne, kterému se po 19 neúspěšných pokusech podařilo až po tom dvacátém konečně složit řidičské zkoušky a získat vlastní řidičák. Nechápe ale, proč se nyní od něj nikdo nechce nechat svézt, i když už má papíry. Jednašedesátiletý rocker to řekl pro srpnové vydání magazínu FHM, z nějž ve středu citovala agentura DPA.

Článek

Osbourne, který má za sebou havárii na čtyřkolce, přežil drogovou a alkoholovou závislost, psychicky se zhroutil a ještě k tomu je známým hypochondrem, sám přiznal, že při minulých neúspěšných pokusech složit řidičské zkoušky "byl stále opilý, zfetovaný nebo něco podobného".

Před jednou zkouškou byl dokonce tak nervózní, že si od doktora nechal předepsat prášky na uklidnění. "Když jsem pak měl při jízdě zahnout, prostě jsem usnul," líčí britský muzikant své problémy. Když se později zase probral, byl učitel autoškoly pryč. "Nechal mi tam jen napsanou zprávu: Pane Osbourne, u zkoušky jste bohužel propadl. Doporučoval bych vám, abyste tímto autem už dál nejel," dodává stárnoucí, ale stále čilá legenda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám