Hlavní obsah

Dcera Jana Rosáka se podruhé vdala. A zase za Araba

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Modelka Zuzana Rosáková, dcera moderátora Jana Rosáka, se podruhé vdala. Vzala si bohatého Tunisana Imeda Jeddaie. K arabským mužům ji to evidentně táhne. První manžel Rosákové byl z Alžíru.

Článek

Rosáková se za tuniského podnikatele Imeda, se kterým žije dva roky, vdala tuto neděli v Tunisu. Svatba prý byla naprosto odlišná od klasické české veselky. "Je to naprosto něco jiného. Ženich s nevěstou sedí na takovém speciálním trůnu, kolem tančí lidé, roznáší se sladkosti a vůbec se nepije alkohol," řekla Novinkám Rosáková.

Ještě před odjezdem do Tunisu se Zuzana s Imedem vzali v Praze, svatba v Tunisu by u nás nebyla jinak platná. Za svědka šla Zuzaně sestra Marie. "Byli jsme si v Praze jen v rychlosti říct 'Ano' na úřadě," vysvětlila Rosáková.

"Moc jsem si tuniskou svatbu užila. Akorát jsem skoro nemohla chodit, protože tradiční tuniské svatební šaty, které mi zařídila rodina mého muže, vážily asi sto kilo. Byly zlaté a pošité kameny," prozrazuje.

Zuzana už za sebou má jedno nepovedené manželství. Deset let byl jejím manželem alžírský podnikatel Faycal Chahi. "K arabským mužům mě to zkrátka táhne. Líbí se mi fyzicky, jsou to praví chlapi, nejsou to žádní ukňouraní kluci, jsou velmi pro rodinu a je na ně spoleh," dodala Rosáková.

Reklama

Výběr článků

Načítám