Hlavní obsah

Vojtková byla poprvé od porodu ve společnosti i s měsíc a půl starou dcerou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Manželka zpěváka a herce Romana Vojtka Tereza se poprvé od porodu objevila ve společnosti. Vyrazila dokonce i s měsíc a půl starou dcerou Editou.

Článek

Tereza Vojtková je teprve měsíc a půl od porodu a už má zpět svoji štíhlou postavičku. Během těhotenství nabrala pouhých osm kilogramů a všechny jsou pryč. "Cítím se skvěle, novou roli maminky si moc užívám," řekla Novinkám Vojtková.

Na otevření pizzerie La Festa s malou dcerou Elsou dorazil také zpěvák skupiny Support Lesbians Kryštof Michal. Zpěvák na akci zpíval, během vystoupení hlídala rok a půl starou dceru manželka Klára.

Dara Rolins tentokrát vyrazila bez své dcery Laury. Přišla se svojí manažerkou a nejlepší kamarádkou Evou. Dceru hlídal její přítel Matěj Homola. Zpěvačka byla krásně opálená, vrátila se z dovolené na Kanárských ostrovech.

Reklama

Související témata:

Související články

Roman Vojtek: Manželku si někdy spletu

Dostavěl dům, oženil se, v květnu s manželkou Terezou čekají holčičku Editu. Zpívá v muzikálech, točí filmy, má ústřední roli v seriálu Vyprávěj. „Je to tak...

Vojtek ukázal pětidenní dceru Editu

Roman Vojtek s manželkou Terezou se pochlubili pětidenní dcerou Editou. Zpěvák a herec si svoji manželku i s dcerou v pátek v jednu hodinu odpoledne odvezl...

Výběr článků

Načítám