Hlavní obsah

Přední světový model se po rozchodu zabil skokem z okna

Novinky, Jakub Kynčl
Milán

Policie vyšetřuje smrt světově známého modela Toma Nicona (22). Ten ukončil svůj život skokem ze čtvrtého patra jen několik hodin před startem milánského mužského Fashion Weeku. Nicon podlehl zraněním na místě. Za sebevraždou francouzského modela stojí pravděpodobně nešťastná láska.

Článek

Tom Nicon byl v módním světě ikonou, chodil přehlídky pro takové značky, jako jsou Louis Vuitton, Burberry nebo Hugo Boss. Nicon ukončil svůj život krátce poté, co se vrátil z nácviku na přehlídku pro značku Versace. Policie šetří jeho smrt jako sebevraždu.

Foto: Profimedia.cz

Tom Nicon na módní přehlídce

"Mluvili jsme s přáteli, se kterými pobýval a kamarádil. Řekli nám, že se velmi nedávno rozešli s přítelkyní a že od té doby měl deprese," uvedl jeden z milánských policistů.

Donatella Versace smutní

Milánský Fashion Week proběhne tak, jak bylo naplánováno, mnoho módních návrhářů však během týdne uctí jeho památku.

Foto: Profimedia.cz

Tom Nicon na módní přehlídce

"Ještě v pátek ráno byl s námi na finální fitting. Zdál se v pořádku a byl klidný. Už pro nás šel tři nebo čtyři show a byl to opravdu sladký chlapec. Nedokážu pochopit, proč to udělal. Nikdy bychom to do něj neřekli. Když jsme se to dozvěděli, tak nás to opravdu rozrušilo a stále jsme z toho velmi smutní," uvedla módní návrhářka Donatella Versace.

Série sebevražd

Niconova smrt je poslední v sérii tragedií, které zasáhly módní svět v nedávné době. V dubnu se oběsil další světový supermodel Ambrose Olsen (†24). V listopadu loňského roku se taktéž oběsila jihokorejská modelka Kim Daulová (†20). O sebevraždu se minulý měsíc navíc pokusila 30letá modelka značky Marks and Spencer Noemie Leniorová. Pokusila se zabít koktejlem, který obsahoval směs alkoholu, drog a prášků.

Foto: Profimedia.cz

Asijská modelka Kim Daulová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám