Hlavní obsah

Lumír Olšovský uzavřel registrované partnerství

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Lumír Olšovský v sobotu řekl své "ano" dlouholetému příteli Pavlovi Bárovi. Registrační obřad se konal v úzkém kruhu rodiny na Staroměstském náměstí v Praze.

Článek

Lumír Olšovský žije s partnerem Pavlem Bárem více než osm let. Posvětit svůj vztah v obřadní síni chtěli už před rokem, ale scházely jim peníze na večírek. "Šlo nám o to především udělat velkej mejdan pro kamarády, tak jsme to o rok odložili," řekl tenkrát Olšovský.

Poté, co Lumír s Pavlem řekli své "ano" na Staroměstské radnici, přesunuli se i s hosty do restaurace Léta páně, kde v 16 hodin odpoledne začala párty.

Mezi hosty nechyběly další gay páry jako Aleš Cibulka s Michalem Jagelkou nebo Marcel Vašinka s partnerem. Veselku si nenechali ujít také Ivana Andrlová, Adéla Gondíková, Jiří Chlu, Sandra Pogodová nebo "blbá blondýna" Iva Pazderková a blízká kamarádka Olšovského Monika Absolonová.

Pro svůj velký den si vybrali stejné datum jako Miss Markéta Divišová, která si v sobotu na zámku Jemniště vzala dlouholetého přítele Tomáše Fuxu.

Reklama

Související články

Miss Markéta Divišová se v sobotu vdala

Vicemiss ČR 2004 Markéta Divišová se v sobotu krátce po půl třetí odpoledne vdala. Své "ano" řekla na zámku Jemniště podnikateli Tomášovi Fuxovi, se kterým...

Výběr článků

Načítám