Hlavní obsah

Česká Miss Bučková poprvé předváděla ve spodním prádle

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Česká Miss Eliška Bučková se poprvé objevila na módním mole ve spodním prádle a v plavkách. Modelka doposud takové přehlídky odmítala, nebyla spokojená se svojí postavou.

Článek

"Přehlídky v plavkách a prádle jsem odmítala, protože jsem nebyla úplně spokojená se svojí postavou. Makala jsem na sobě, zhubla a už se nestydím vylézt před návštěvníky přehlídek svlečená do prádla," řekla Novinkám Bučková.

Bučková má na předvádění prádla a plavek ale jasnou podmínku. Chce mít omotaný přes zadek šátek. "To už bych byla odhalená moc. Styděla bych se. Bez šátku bych určitě nepředváděla," prozrazuje.

Česká Miss má úspěchy nejen v Čechách, ale také v zahraničí. Stejně jako Renata Langmannová nebo Zuzana Jandová jezdí pracovat do Itálie. "Byla jsem v Miláně asi dva týdny a v září bych se tam měla vrátit. Hned třetí den po příjezdu jsem měla přehlídku, klientům se tam líbím," vysvětluje Eliška.

Půvabná Bučková chodí se studentem medicíny Lacem. Společně se nedávno stěhovali, pronajali si byt na pražském Žižkově. "Bydleli jsme spolu na koleji. Líbilo se mi tam, ale už to stačilo. Chtěla jsem více soukromí a také bydlet v centru Prahy," dodala.

Vedle modelingu jí hodně času zabírají pokerové turnaje. Eliška jezdí po České republice s turnajem Celebrity poker tour a patří k nejúspěšnějším slavným tvářím. "S Pavlem Novotným nám to jde asi ze všech nejlíp. Většinou se dostaneme mezi poslední dva stoly a máme velkou šanci se probojovat do finálového turnaje v prosinci, kde se hraje o čtyři milióny korun," vysvětluje Eliška.

Novotný vyrazil Elišku podpořit také na její první módní přehlídku v prádle. Společně pak hráli poker, jehož výtěžek šel na nadaci Kapka naděje. Novotný se na večírku rozčiloval, že mu zástupci nejmenované firmy vyrábějící pilulky na podporu erekce neumožnili zúčatnit se soutěže hledající nového sexuálního ďábla.

Foto: Novinky

Pavel Novotný na Paradise poker show

"Mám čestná prohlášení čtyř svých bývalých partnerek o tom, že nikdo lepší tady není. Navíc se můžou přihlásit jen muži, kterým je nad třicet. To udělali určitě schválně, protože mi je jen o rok méně. Zvažuji podniknout právní kroky," řekl Novinkám sebevědomě Novotný. "Tuhle soutěž proto bojkotuju a účastníky odrazuju i na facebooku. Stejně hrajou jen o druhé místo. Neoficiální vítěz jsem já," dodal Novotný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám