Hlavní obsah

Harrison Ford a Calista Flockhartová se po osmileté známosti vzali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Santa Fe

Po osmi letech společného života na hromádce se Harrison Ford a Calista Flockhartová shodli, že je pravý čas na manželství. Dvojice se zasnoubila na svatého Valentýna 2009 a čekala rok a čtyři měsíce, aby naplánovala utajenou veselku, o níž se nedozvěděli žádní novináři. Pro obřad si vybrali úterý 15. června a město Santa Fe v Novém Mexiku, kde Harrison natáčí film Cowboys and Aliens.

Foto: Profimedia.cz

Calista Flockhartová a Harrison Ford se tajně vzali v Novém Mexiku.

Článek

Z pětačtyřicetileté Calisty a ze sedmašedesátiletého Harrisona učinil manžele guvernér Nového Mexika Bill Richardson, obřadu přihlížel také nejvyšší soudce státu Charles W. Daniels. Richardson a jeho manželka Barbara byli přitom zároveň svědky, herecký pár se s nimi totiž řadu let přátelí.

Na svatbu si Calista přivedla také devítiletého syna Liama, jehož adoptovala v roce 2001 a kterého si později Harrison osvojil.

Flockhartová se vdávala poprvé, zatímco pro Forda je to již třetí manželství. Dvojice se poznala v roce 2002 na předávání Zlatých glóbů a oba se do sebe údajně okamžitě zamilovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám