Hlavní obsah

Leoš Mareš a Gábina Dvořáková se rozešli

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Leoš Mareš (34) a Gábina Dvořáková (22) se rozešli. Moderátor se s modelkou, kvůli které opustil manželku Moniku i své dva syna Matěje a Jakuba, už tři týdny neviděl.

Článek

"Už nejsme v kontaktu. Více bych to nerada komentovala," řekla Novinkám Gábina Dvořáková na výročí casina, kde předváděla. Půvabná modelka byla jednou z hvězd módní show plavek a spodního prádla. Mareš měl původně v plánu na akci také zavítat. Sám o tom informoval posluchače rádia Evropa 2 ve své ranní show.

Když však dostal informaci, že na akci předvádí Gábina, nedorazil. "Měl jsem práci," vysvětlil neúčast. "Neviděli se už dva týdny, ani si nevolají," řekl Novinkám zdroj blízký nejlépe placenému českému moderátorovi.

Leoš Mareš udržoval s Gábinou Dvořákovou milenecký poměr skoro dva roky. Manželku Moniku opustil letos v únoru. Ke Gábině se ale doposud veřejně nepřiznal. 23. května načapali paparazzi Mareše s Dvořákovou na noční procházce Prahou, během které se vášnivě líbali.

Poslední měsíce modelka na otázku novinářů týkající se Leoše odpovídala vždy stejně. "Jsme v kontaktu". Nyní už odpověď upravila: "Již v kontaktu nejsme."

"Novým známostem se nebráním. Nyní je pro mě hlavní studium, v budoucnu bych si ráda otevřela svoji mateřskou školku" dodala Dvořáková na módní přehlídce.

Vedle Dvořákové se na módním mole objevili Eliška Bučková, Vlaďka Erbová, Michaela Štoudková, Martina Gavriely, těhotná Míša Nosková a herec Braňo Polák. Párty moderoval Bořek Slezáček.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám