Hlavní obsah

Iveta Lutovská se po devíti letech rozchází s přítelem, ten prosí o šanci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2008 Iveta Lutovská se rozchází po devítiletém vztahu s přítelem Radovanem Hynkem. Ten se s rozchodem nemůže smířit a vydal se s pugetem a plyšovým srdcem získat Ivetu zpět na veřejnou akci.

Článek

"Nechci situaci komentovat. A vůbec ne přes média. Situace není ideální a musíme si s Radkem sednout a promluvit si. Ale sami. Bez účasti kamer a foťáků. Zatím bych k tomu víc nechtěla říkat," vysvětlila Novinkám Lutovská.

S Radovanem Hynkem chodí devět let. Byla to její první láska a vypadá to, že končí. Radovan se ale nevzdává a snaží si Ivetu získat zpět stůj co stůj. Na 4. výročí casina na Chodově, kde Iveta hrála poker, přijel až z Třeboně s pugetem růží a plyšovým medvědem se srdcem.

Před zraky fotografů i kamer prosil Ivetu o šanci. Modelku ale celá situace ještě více naštvala. Mediální divadlo šla řešit s Radovanem před casino a poslala ho pryč. K pokerovému stolu se pak vrátila sama.

"Co mám na to říct?! Nemám takové situace ráda. Nebylo mi to příjemné," dodala Lutovská. Zda se Radovanovi podaří získat Ivetino srdce zpět na soukromé schůzce, je otázkou. Zatím to vypadá, že půjdou každý svojí cestou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám