Hlavní obsah

Jitka Kocurová je v devátém měsíci těhotenství, přibrala šestnáct kilo

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka a moderátorka Jitka Kocurová je na začátku devátého měsíce těhotenství. S napětím očekává narození prvního potomka. Pohlaví miminka Jitka, která zatím přibrala 16 kilogramů, tají.

Článek

"Cítím se naprosto skvěle. Vlastně celé těhotenství si naprosto užívám. Neměla jsem žádné nevolnosti, netrápí mě bolesti zad, na které si řada nastávajících maminek stěžuje," řekla Novinkám Jitka Kocurová.

"Jediné, co mě občas trápí, je pálení žáhy a taky už chodím jako kačena," usmívá se modelka. Kocurová je na začátku devátého měsíce těhotenství a porodit svého prvního potomka plánuje v porodnici v pražském Podolí. "Je to tam krásný, moc si ty pravidelné návštěvy užívám, těhotenství mě vážně moc baví. Jsem neskutečně šťastná," říká.

Pohlaví miminka tají

Jitka zatím přibrala 16 kilogramů. "Ještě něco nahoru půjde, ale to vůbec neřeším. Běháním kolem malého to zase půjde dolů," vysvětluje.

S přítelem, podnikatelem Tomášem Abrahamem, už pohlaví miminka znají. Nechali si ho zjistit v první možnou chvíli. "Víme to, ale zda budeme mít holčičku, nebo chlapečka, neprozradíme. Nechte se překvapit," usmívá se Kocurová.

Výbavičku už má prý kompletní. V domě nedaleko Vlašimi, který s přítelem před více než půlrokem nechali postavit, už je i postýlka. "Nechtěli jsme to nechávat na poslední chvíli. Vše je připravené," dodala Kocurová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám