Hlavní obsah

Manželka herce Révaie podepsala majetkové vyrovnání, rozvod je na spadnutí

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Manželé Jan a Daniela Révaiovi podepsali minulý týden v úterý majetkové vyrovnání. Rozvod je tak již otázkou velmi krátkého času. Herec odešel od manželky před více jak půl rokem poté, co se zamiloval do kolegyně z divadla Zuzany Šulajové.

Článek

"Podepsali jsme majetkové vyrovnání v úterý, teď už to půjde rychle," prozradila Daniela Révaiová na slavnostním otevření restaurace Zelená zahrada. Na akci dorazila sama, její nový partner, moderátor Petr Zajíček, se kterým moderátorka chodí měsíc, ji nedoprovázel.

Jan Révai opustil manželku před více jak půl rokem. Zamiloval se do slovenské herečky Zuzany Šulajové, se kterou hraje v Divadle Radka Brzobohatého. Daniela dlouho doufala v manželům návrat. Ten se ale nekonal a herec podal žádost o rozvod.

Je již otázkou velmi krátkého času, kdy budou mít Jan a Daniela v občance uvedený stav rozvedený/á. Poté, co podepsali majetkové vyrovnání, nebude soud manželství zbytečně prodlužovat a nepříjemné rozvodové tahanice se konat nebudou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám