Hlavní obsah

Exotický finalista SuperStar Ben Cristovao natočil klip s ruskou topmodelkou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Hvězda Česko-Slovenské SuperStar Ben Cristovao jako první z finalistů natočil svůj videoklip. A angažoval do něj opravdovou světovou hvězdu. V klipu účinkuje vedle Bena ruská světová topmodelka Anna Kalina.

Článek

Ruská kráska Anna Kalina je ve světě velmi úspěšnou modelkou. V šestnácti letech vyhrála prestižní soutěž Elite Model Look a ozdobila řadu titulů světových časopisů. Objevila se dokonce na titulní straně jednoho z nejprestižnějších módních časopisů Marie Claire.

Vedle modelky ve videoklipu k písni Give me some more účinkují pod vedením brazilského choreografa Nobru Xstyle špičky české i zahraniční taneční scény. Režisérem videoklipu je frontman skupiny Support Lesbiens Kryštof Michal, jež je podepsán jak pod videoklipy své domovské kapely, tak pod desítkami oceňovaných reklam. Producentem je známý tanečník a choreograf Yemi A.D.

První deska exotického Bena s názvem Definitely Different vyjde koncem června. Zpěvák a tanečník ji natáčel v Torontu. "Při natáčení v Torontu jsem měl absolutní svobodu, kterou nám většina českých vydavatelství nedá. Snažíme se produkovat hudbu, která bude srovnatelná se světovou scénou," vysvětlil důvod natáčení v zahraničí Ben. Album pokřtí 24. června v kostele Sv. Michaela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám