Hlavní obsah

Miss Divišová bude mít svatbu za půl miliónu, snubní prsten má 99 briliantů

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vicemiss ČR 2004 Markéta Divišová již 19. června řekne své "ano" příteli Tomáši Fuxovi. Svatba vyjde pár na více než půl miliónu korun, prstýnek nevěsty má 99 briliantů a ani ženich na tom svém nešetřil.

Článek

V pondělí čekala Markétu Divišovou a Tomáše Fuxu zkouška snubních prstýnků. Ten Markéty zdobí přesně 99 briliantů. Cena prstýnku přesahuje 200 tisíc korun. Briliant má také prsten ženicha. "Věděla jsem, že chci prstýnek posázený kamínky kolem dokola. Jsem z práce klenotníka nadšená, je opravdu nádherný," řekla Novinkám Divišová.

V klenotnictví je také čekalo velké překvapení. Darem dostali od majitele oba luxusní hodinky. Jedny vyjdou na 150 tisíc korun.

Romantická svatba se bude konat 19. června na zámku Jemniště. Na svatební hostinu je pozváno 110 hostů, na večerní párty dorazí dalších padesát. "Obřad bude v kapli, která je také nádherná a obědvat se bude v konírně, kde bude stát jedenáct stolů po deseti místech." prozrazuje Divišová.

"Přála jsem si svatbu na zámku, chtěla bych být samozřejmě princezna asi jako každá nevěsta. Jemniště není tak daleko od Prahy, je tam krásná rozkvetlá zahrada, po které se procházejí krásní bílí pávi a je tam i voda. Zkrátka romantika se vším všudy," dodala modelka.

Reklama

Související články

Miss Divišová se nechala nafotit nahá

Vicemiss ČR 2003 Markéta Divišová (27) se opět svlékla. V rouše Evině se nechala nafotit prý úplně naposledy. Chystá svatbu s podnikatelem Tomášem Fuxou a po...

Výběr článků

Načítám