Hlavní obsah

Modelku zadržela policie, nechala se osahávat nezletilými

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perugia

Maďarská modelka a herečka z filmů pro dospělé Brigitta Kocsicová, která vystupuje pod jménem Brigitta Bulgari, skončila v Itálii za mřížemi. Důvodem bylo její erotické vystoupení v jednom nočním klubu v Perugii, během něhož se nechala osahávat chlapci ve věku 15 let. Její obhájce ale tvrdí, že dělala jen svou práci.

Článek

Policie se o jejím prohřešku dozvěděla po zhlédnutí fotografií a videozáznamů pořízených z mobilních telefonů.

Sedmadvacetiletá modelka se ocitla ve vyšetřovací vazbě, což soudce Giuliano Mignini odůvodnil rizikem, že by se Kocsicová mohla opět dostat do kontaktu s mladistvými.

Soudce je prý zaujatý proti sexy ženám

Vnadná kráska je obviněná z obscénního chování v přítomnosti nezletilých osob. Její právní zástupce Bruno Oberto se však vyjádřil, že je soudce Mignini zaujatý proti sexy ženám.

„Brigitta pouze dělala svou práci - tančila, a proto má zůstat za mřížemi? Dosud nemá jediný záznam v trestním rejstříku. Její zaměstnavatel nechal chlapce vejít do klubu a ten je na svobodě,“ dodal Oberto.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám