Hlavní obsah

Vojtková šla u nového kadeřníka málem na blond

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tanečnice Libuška Vojtková (29) lehce propadla panice, když zjistila, že její nový kadeřník neumí ani slovo česky. Když jí začal ukazovat časopisy s blonďatými kráskami, lehce propadla panice.

Článek

Nový kadeřník tanečnice Libušky Vojtkové je Turek. Neumí nejen ani slovo česky, ale dokonce nehovoří ani anglicky.  "Erkan hovoří pouze turecky nebo rusky. Trošku jsem se vyděsila, ale ukázalo se, že zbytečně," řekla Novinkám Libuška.

"Druhý turecký kadeřník v salónu hovoří anglicky, takže v případě nutnosti pomohl s komunikací. Jasný je, že blondýnu ze mě fakt nikdo neudělá," směje se. "Ukázalo se, že ani Arkan si mě jako blond představit nedokázal, chtěl mi ukázat na obrázku jen sestřih, který by se mu líbil," vysvětluje. "Je to profík, ví co dělá," dodala půvabná tanečnice.

Turecké kadeřnictví Libušce doporučila kamarádka. "Překvapilo mě, jak moc dbají na regeneraci. Strašně dlouho mi na vlasy dával různé masky a přípravky oživující vlasy. Mají tady vůbec zvláštní techniky. Například depilaci na obličeji tady provádějí nití," dodala Libuška.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám