Hlavní obsah

Mesarošová má poraněný obličej: modřina v obličeji a vytrhané vlasy

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Playmate Dominika Mesarošová se objevila na módní přehlídce s pořádnou podlitinou nad horním rtem. Ke zranění měla hned dvě verze. Nejdříve tvrdila, že je modřina následkem zvětšení rtů, později ale vysvětlení změnila na rvačku v baru.

Článek

"Byla jsem na zvětšení rtů a strašně jsem se lekla první umrtvovací injekce a cukla jsem. Paní doktorka musela injekci píchat znova. Z toho je ta modřina. Zamaskovat nejde vůbec, fakt jsem se celé odpoledne snažila," tvrdila před módní přehlídkou Denny Rose Dominika.

Během módní show si zřejmě historku nechala projít hlavou a zdála se jí málo zajímavá. Pro média, která na akci dorazila později, měla vysvětlení číslo dvě a připravila si historku jako z akčního filmu.

"Poprala jsem se v klubu před toaletami se slečnou, která do mě schválně strčila. Mám nejen modřinu nad rtem, ale také vytrhané vlasy. Moje soupeřka skončila ještě mnohem hůř. Sotva odkulhala, já totiž dělám box," šokovala Dominika.

Na módní přehlídce vedle Mesarošové předváděly Miss ČR 2009 Aneta Vignerová, moderátorka Eva Aichmajerová, vicemiss ČR  2009 Lucie Smatanová a Playmate Martina Gavriely. Akci moderoval s horečkou Bořek Slezáček. Protože bere antibiotika, hned po práci odjel zase zpátky do postele.

Aichmajerová předvedla v noční košilce, že jí po porodu nezůstalo už ani kilo navíc a pyšní se ukázkovou postavou. Gavriely přiznala exkluzivní televizní nabídku. "Čeká mě velký televizní projekt. Zatím o něm ale nemůžu kvůli smlouvě mluvit. Brzy se dozvíte," řekla Novinkám Gavriely.

Reklama

Výběr článků

Načítám