Hlavní obsah

Lindsay Lohanové hrozí v USA vězení, nic si z toho však nedělá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Lindsay Lohanová se o víkendu vrátila z Francie do Los Angeles, kde měla minulý týden stanout před soudem. Zmeškala však letadlo z Francie, kde se účastnila filmového festivalu v Cannes. Tvrdila, že ztratila cestovní pas. Lohanové hrozí v USA trest vězení za to, že nedokončila protialkoholní vzdělávací kurzy. Ty jí nařídil soud za řízení pod vlivem alkoholu a držení drog, jehož se dopustila v roce 2007.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Na Lindsay Lohanovou byl vydán zatykač, nakonec ale zatčení uniklaVideo: Reuters

 
Článek

Poté, co se minulý týden Lohanová nedostavila k soudu, byl na ni vydán zatykač. Právníci Lohanové ale ihned složili kauci 100 000 dolarů (dva milióny korun), která by měla zamezit jejímu uvěznění.

Lohanová v černém klobouku a slunečních brýlích na letišti v Los Angeles unikla mnoha novinářům, kteří na ni celý den čekali. Soudkyně Marsha Revelová tvrdí, že Lohanová musí nyní podstoupit testy na alkohol a drogy, dostane náramek monitorující konzumaci alkoholu a nesmí se dotknout alkoholu, než opět předstoupí před soud.

Loni v říjnu Lohanové prodloužila tříletou podmínku o rok a varovala ji, aby brala protialkoholické kurzy vážně. Soudní zdroje uvádějí, že pokud se potvrdí, že herečka nechodila na všechny soudem nařízené lekce, mohla by jít do vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám