Hlavní obsah

Sedmačtyřicetiletá Basiková má odvahu, na večírek dorazila bez podprsenky

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Bára Basiková oslavila sedmačtyřicáté narozeniny, ale na jejím těle to není vůbec znát. Klidně na svůj křest CD vyrazila v bílých minišatetech a bez podprsenky.

Článek

Basiková je matkou osmnáctiletých dvojčat Anny a Marie. Synovi Theodorovi je teprve rok a zpěvačka má zpátky svoji štíhlou postavu. Důvod k udržování má jasný. Není to jen její kariéra zpěvačky, ale především o patnáct let mladší manžel Petr Polák.

Ten se naopak rozhodl, že se vzhledem zřejmě chce více přiblížit věku své ženy a nechal si narůst vousy. A podařilo se. Vypadá o pěkných pár let starší.

Basiková na křtu svého nového CD, které je výběrem hitů, které za svoji třicetiletou kariéru nazpívala, vypadala výborně. Těhotenstvím nabraná kila jsou pryč. "Pravidelně docházím na bailine, což je hubnutí elektrošoky, a zabírá to skvěle. Mám dole osm kilogramů," prozradila Novinkám Basiková, která si může dovolit do společnosti vyrazit i bez podprsenky. "Zemská přítažlivost" zřejmě na sedmačtyřicetiletou zpěvačku nepůsobí.

Petr Polák na křtu napodobal známé kuchaře z televizní obrazovky Pohlreicha a Babicu. Rozhodl se, že připraví z nové desky Basikové pokrm. Na závěr dokonce rozmixoval novou desku své ženy. "Když nemáte celer, dejte tam okurku," žertoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám