Hlavní obsah

Anistonová ztrácí sebedůvěru, po pohledu na mladou modelku se rychle oblékla

Novinky, Dagmar Plecháčová
Maui

Pohled na dokonalé tělo modelky v miniaturních žlutých bikinách může být skličující i pro krásnou americkou herečku Jennifer Anistonovou. Při natáčení nového filmu Just Go With It z ústraní sleduje modelku a manželku tenisty Andyho Roddicka Brooklyn Deckerovou. Její vnady jí dostaly až na stránky prestižního časopisu Sports Illustrated.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová se halí do volných šatů.

Článek

Jedenačtyřicetiletá Anistonová přestala své tělo vystavovat slunci a raději se obléká do volných bílých šatů s délkou nad kolena. Deckerová na sebe poutá proto o to větší pozornost.

Foto: Profimedia.cz

Brooklyn Deckerová je manželkou amerického tenisty Andyho Roddicka.

Foto: Profimedia.cz

Rachel z legendáního seriálu Přátelé se v přítomnosti modelky cítí nesvá.

Ve filmu, jehož natáčení právě probíhá na havajském ostrově Maui, se představí mimo jiné i australská herečka Nicole Kidmanová či populární představitel komických rolí Adam Sandler. Jeho přítelkyni si v novém snímku zahraje právě třiadvacetiletá manželka amerického tenisty.

Nezapomenutelná Rachel ze seriálu Přátelé nedávno čelila spekulacím, že kvůli filmu držela drastickou dietu. Snažila se údajně udržet krok právě s postavou mladé modelky. Herečka to však popřela.

Foto: Profimedia.cz

Modelka při natáčení filmu Just Go With It in Hawaii.

Foto: Profimedia.cz

Brooklyn Deckerová si krátí čekání během natáčení dováděním na pláži a stavěním hradů z písku.

Její manažer se nechal slyšet: „Jennifer na sobě pracuje po celý rok. Brooklyn Deckerová s tím nemá rozhodně nic společného. Taková nařčení jsou hloupá.“

Podle magazínu Grazia však Anistonová začala držet speciální dietu na doporučení bývalého osobního trenéra zpěvačky Madonny Traceho Andersona. Dieta spočívá v každodenní konzumaci 14 porcí dětské výživy. Pyré je údajně snadno stravitelné, protože neobsahuje žádné soli a koření.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová se nemá za co stydět, přesto se během natáčení příliš neodhaluje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám