Hlavní obsah

Andrea Kerestešová: Nahou mě neuvidíte ani za sto miliónů

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Andrea Kerestešová patří mezi nejvíce sexy herečky u nás a je snem většiny mužů. S nahotou má ale jasno. V rouše Evině jí prý nikdy fanoušci neuvidí. A to ani za pořádně tučný honorář.

Článek

"Kdybych nafotila nějaké nahé fotky, popřelo by to všechno, co jsem doposud o nahotě tvrdila," řekla Novinkám Andrea Kerestešová. "Já nemám potřebu se svlékat do pánských časopisů jako jiné známé tváře. Abych si v šedesáti říkala, jaká jsem byla krásná baba? To můžu nafotit soukromé fotky," prozrazuje.

"Představa, že se nad mými fotkami rozplývají a bůhví co ještě dělají cizí muži, mi nic neříká. Ani za sto miliónu bych do pánského časopisu nahá nefotila," řekla rázně Kerestešová.

Jejím maximem je pózování ve spodním prádle. Ani to se ale rodině Kerestešové nelíbilo. "Slovensko je prostě mnohem konzervativnější země. Nikdo tam nechápe, že jsem normální herečka. Všichni si jen pamatují, jak jsem se ve filmu Rafťáci objevila ve spodním prádle,“ vysvětlila Andrea na křtu nových chipsů, které pokřtila společně s Kristýnou Lebedovou, Josefem Karasem a Jitkou Válkovou.

Kerestešové během tance na České miss při záklonu ze šatů vypadlo ňadro. "Když jsem to druhý den viděla v novinách, byla jsem zoufalá a hodně jsem se kvůli tomu naplakala," říká herečka.

Kerestešová se proslavila reklamou na mobilního operátora, kde umývala televizní obrazovku zevnitř. Hrála ve filmu Rafťáci. Nyní exceluje v seriálu Vyprávěj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám