Hlavní obsah

Karel Gott se stal dědečkem, dcera Lucie porodila syna

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Několikanásobný slavík Karel Gott se stal dědečkem. Jeho nemanželská dcera Lucie (22) porodila syna Vojtěcha. Vnuk ale není jediným novým členem rodiny. V sobotu si zpěvák vyzvedává z chovné stanice pejska, retrievra Stellu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Karel Gott

Článek

Chlapeček měří 50 cm a váží 3,21 kg. Lucie i syn jsou v pořádku. Syna Vojtěcha porodila dcera Karla Gotta manželovi kuchařovi Janu Kovaříkovi.

Kvůli prvnímu potomkovi dokonce už během těhotenství Lucie přestal šťastný otec kouřit. "Leze to do peněz a pro Lucku i mimčo zakouřené prostředí není dobré. Za to, co ušetříme, můžeme jet třeba na pěknou dovolenou," přiznal Kovařík.

Karel Gott to za svým vnukem nebude mít daleko. Už před více než rokem koupil dceři  luxusní byt  za šest miliónů korun v pražských Košířích, tedy nedaleko od svého domu na Bertramce.

Tam už bude tento víkend taky pěkně veselo. Karel Gott s rodinou si v chovné stanici v sobotu vyzvedává zlatého retrievra Stellu. Psa si vyprosily zpěvákovy dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie. Jméno pro psího člena rodiny vybíral sám Gott.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám