Hlavní obsah

Američanka pobodala manžela nůžkami, nedokázal ji sexuálně uspokojit

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudson

Šestadvacetileté Michelle Thomasové z amerického Hudsonu došly nervy s jejím manželem. Zřejmě byla už natolik naštvaná z jeho nevalných sexuálních výkonů, že ho v afektu pobodala nůžkami. Stalo se tak ihned po společně strávených intimních chvílích. Zasahovat musela až přivolaná policie.

Článek

Náruživá Američanka byla zatčena policisty v úterý kolem jedné hodiny ranní v texaském Hudsonu. Její manžel jim pak sdělil, že svou ženu rozhněval proto, že ji nedokázal sexuálně uspokojit. Ve zlosti na něj vytáhla nůžky a začala bezhlavě bodat.

Policejní prohlášení dává nejmenovanému muži za pravdu. Je v něm uvedeno, že měl řezné rány na hrudi a koleni. Jeho žena se však obvinění brání.

Žena se snažila vše svést na partnera

Podle Thomasové byl její manžel opilý, hodil ji na postel a začal dusit. Policisté však na jejím těle žádné známky po napadení nespatřili.

Mladá Američanka je obviněná z napadení a použití zbraně, která mohla způsobit až smrtelná zranění. Její manžel však o podání žaloby neuvažuje. Thomasové by v opačném případě hrozilo až 20 let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám