Hlavní obsah

Komplikovaný porod exotické Miss Frantzové, dcera se dusila

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Čtvrtá nejkrásnější dívka ČR 2005 a Miss Silueta 2005 Daniela Frantzová porodila ve čtvrtek o půl osmé večer dceru Bereniku. Porod lékaři modelce několikrát vyvolávali a došlo na velké komplikace. Holčička se narodila přidušená.

Článek

"Musím přiznat, že jsem hodně trpěla a měla jsem velké bolesti. Ale stálo to za to, Berenika je moc krásná," řekla Novinkám šťastná Frantzová.

Berenika měří 51 cm a váží 3260 gramů. Modelka rodila v pražském Motole. V úterý odpoledne jí praskla plodová voda, ale na porod to dlouho nevypadalo. "V podstatě jsem rodila dva dny. Lékaři mi porod několikrát vyvolávali. Teprve včera jsem se otevřela k porodu. Bolí mě celé tělo, ale obě jsme v pořádku," prozradila exotická kráska.

Porodu se bohužel nevyhnuly komplikace. "Berenika měla špatně nasměrovanou hlavičku, přetočila se, kam nemá," vysvětluje Frantzová. "Musím říct, že to byl šílený pocit, když jsem jí po porodu hned neslyšela plakat, byla přidušená. Naštěstí po chvilince bylo všechno v pohodě," upřesňuje modelka.

Manžel Frantzové, tenisový trenér Petr Bouší byl u porodu přítomen. "Byl statečný. Hrozně mi pomohl a byla to pro mě obrovská psychická pomoc," říká Frantzová.

Zatím holčičku nemá u sebe. Zatímco Berenika je na novorozeneckém oddělení, Frantzová kvůli nedostatku místa leží jinde. "Bylo tady poslední dva dny strašně moc  porodů, takže mají málo místa a umístili mě jinam. Odpoledne mě snad budou převážet," vysvětluje.

"Docela jsem ale nakonec ráda, protože jsem vysílená a alespoň jsem se vyspala a trošičku si odpočinula," dodala čtvrtá nejkrásnější dívka ČR 2005.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám