Hlavní obsah

Miss Stočesová s přítelem ukázali hnízdečko lásky za milióny

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová (30) ukázala dům, který si postavili s přítelem Alešem Kocem, synem návrhářky Věry Kocové. Místo garáže si tam pořídili golfový obchod.

Článek

Kateřina Stočesová žije s Alešem Kocem již dva roky. Svatbu ani potomka zatím neplánují, úplně jim teď stačí společné podnikání. V domě v pražské Krči, který společně vybudovali, si pořídili obchod s golfovým zbožím. Původně to měla být garáž.

"Na nic jiného nemáme čas. Denně jsme v obchodě. Nemáme prodavačky. Ani jsme nechtěli. Kdybychom je v obchodě nechali samotné, za chvíli bychom ho měli rozkradený. A místo toho, abych si hrála na šéfovou a někoho úkolovala, radši si ty komínky udělám sama," řekla Novinkám Stočesová, která je vášnivou hráčkou golfu a má dokonce trenérskou licenci.

Stočesová i její přítel Aleš Koc už mají jednu svatbu za sebou. Bývalá Miss byla vdaná za podnikatele Daniela Bezoušku, Koc byl ženatý se současnou tiskovou mluvčí televize Prima Janou Kocovou.

"Společnou budoucnost samozřejmě plánujeme, ale o svatbě a dětech se teď nebavíme. Máme plnou hlavu práce. V obchodě jsem každý den nejméně do osmi večer a stále na zakázku dělám květiny," dodala Stočesová, která nedávno zavřela své květinářství v centru Prahy.

Reklama

Výběr článků

Načítám