Hlavní obsah

Brit se oženil po 17hodinové známosti, teď se obává reakce tchána

Londýn

Brit Nick Bond se oženil s Američankou Alex Gabrielsonovou v losangeleské kapli jen 17 hodin potom, co ji poznal v jednom baru v Las Vegas, když na ni nešťastně vylil svou skleničku. Teď má ale starosti, jak se představit rodině své choti. Strach má možná i proto, že tchán je zanícený myslivec s domácí sbírkou zbraní.

Foto: Profimedia.cz

Novomanželé září štěstím, ale bojí se reakce rodičů. Ilustrační foto

Článek

"Lhal bych, kdybych řekl, že nemám strach," řekl třicetiletý Bond, který se živí jako finanční poradce.

O sedm let mladší moderátorku z místní televize Gabrielsonovou požádal o ruku tři a půl hodiny poté, co ji poprvé spatřil. Oddáni byli při desetiminutovém obřadu v Las Vegas a Bond své choti na prst navlékl prsten za 1600 liber (47 000 korun).

Ženich už má za sebou jedno manželství

Ženichovy obavy možná nejsou plané. Má za sebou jedno neúspěšné manželství, které skončilo po dvou letech v roce 2004. Z něj má devítiletého syna Harryho a o rok mladší dceru Phoebe. O svatebním dni vypil deset vodek, několik tequil a pár piv. Přesto si pamatuje vše.

"Získal jsem nejlepší dívku světa. Jsem nejšťastnější muž," řekl. Pár strávil společně několik dní, ale teď se musí každý vrátit domů. V případě Bonda je to Surrey, v případě paní Bondové Minnesota. Ta chce ale příští měsíc odjet do Británie a začít si tam hledat práci. Až potom je na programu společná návštěva ženiných rodičů.

 Novomanželka je šťastná, rodiče už méně

"Připadám si jako v pohádce. Známe se jenom krátce, ale zdá se nám to, jako bychom se znali odjakživa," řekla novomanželka.

Bondovi rodiče nadšením nehýřili. Matka Lynda řekla, že tomu nevěří, otec Peter syna nazval pitomcem.

Reklama

Výběr článků

Načítám