Hlavní obsah

Exmanžel hvězdy Novy Kloubkové ukázal novou milenku

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka zpráv televize Nova Kristina Kloubková a Alan Bastien jsou teprve deset dní po rozvodu a muzikálový zpěvák už ukázal novou milenku. Chodí s kolegyní z divadla, zpěvačkou Vandou Konečnou.

Článek

Kristina Kloubková opustila Alana Bastiena před deseti měsíci. Zamilovala se do režiséra Filipa Renče. Rozvedeni byli kvůli pracovnímu zaneprázdnění moderátorky až před deseti dny.

Bastien se z rozchodu s manželkou dlouho nemohl vzpamatovat, nyní je ale všechno jinak a zpěvák září štěstím. Už skoro měsíc  je zamilovaný do herečky a zpěvačky Vandy Konečné.

Dohromady se dali dokonce před zraky exmanželky Kloubkové. Všichni tři se denně potkávali na zkouškách muzikálu Je třeba zabít Davida. Konečná a Bastien v něm hrají, Kloubková má na triku choreografii.

Ruku v ruce přišli Bastien a Konečná na premiéru muzikálu. Alan i Vanda mají z předchozích manželství dítě. Alan má z prvního manželství patnáctiletou dceru Lucii, Vanda zase čtyřletou dceru Lauru.

Kristina Kloubková je po nedávném rozchodu s Filipem Renčem sama. Režisér zatím  marně škemrá o návrat. Nečekaně dokonce dorazil na premiéru, a dostal tak Kristinu do rozpaků. Na pódium jí poslal obrovského plyšového medvěda. Zatím to ale vypadá, že srdce moderátorky neobměkčil.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám