Hlavní obsah

Angelina Jolie prý požádala Brada Pitta o ruku

– Los Angeles

Herečka Angelina Jolie (34) údajně požádala svého dlouholetého partnera o ruku. Byla to zřejmě Angelina, kdo se rozhodl, že je na čase uzavřít sňatek. Během natáčení svého nového filmu The Tourist v Benátkách tak známá hollywoodská hvězda začala pracovat na tom, aby svůj stejně slavný herecký protějšek, Brada Pitta, učinila svým manželem

Článek

"Angelina se do Brada znovu zamilovala a chce svou lásku stvrdit manželským slibem. Když už se jednou rozhodla, zbyla jediná věc, kterou musela udělat. Říct to Bradovi," uvedl zdroj blízký dvojici.

Stále častěji se hovoří o tom, že svatební obřad proběhne v sídle přítele Brada, herce George Clooneyho u italského jezera Como. Všechny čtyři děti, které Angelina s Bradem vychovávají - Maddox (8), Pax (6), Zahara (5) a Shiloh (3) - budou mít každé svou roli během velkého dne svých rodičů.

Bradovi rodiče, Bill a Jane, se z této novinky o chystané svatbě také těší. I přesto, že se jejich syn ožení již podruhé. První ženou mu byla slavná Jennifer Anistonová.

Pittovy rodiče nadšeni

Jeden ze zdrojů blízkých rodině Brada Pitta pro časopis National Enquirer uvedl, že "pro Billa a Jane nikdy nebyla myšlenka jejich spolužití ‚na hromádce' zcela přijatelná, takže jsou teď nadšeni."

Brad a Angelina spolu mají dvojčata, Knoxe a Vivienne, která se jim narodila před jednadvaceti měsíci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám