Hlavní obsah

Daniela Šinkorová se vrací: Milenec mi nikdy nic nezakazuje

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Rok a půl nebylo o herečce a zpěvačce Daniele Šinkorové slyšet. Vyhýbala se společenským akcím a odmítala komunikovat s novináři. Brání se spekulacím, že o všem, co se týká jejího soukromého i pracovního života, rozhoduje její movitý přítel Ladislav Polák. Šinkorová poskytla Novinkám rozhovor.

Článek

Danielo, rok a půl o vás nebylo slyšet. Co je u vás nového?

Přesně rok natáčím na Slovensku Ordinaci v růžové zahradě. Hraji tam také doktorku, ale mladší, než byla v české Ordinaci Gita Petrová. Chystám třetí sólové cédéčko. Všechny písně mám hotové. Teď jen hledám producenta, který je všechny sjednotí. Zpívám a moderuji na akcích. Teď hlavně moderuji mítinky ODS, a to každý den až do 27. května.

Často se spekulovalo o tom, že vám řídí žívot váš partner a o všem, i co se týká vaší práce, rozhoduje právě on. Jak to je?

Je to nesmysl. Nikdy mi nic nezakazoval a zakazovat ani nechce. Rozhoduji se sama.

Bulvární média informovala, že s přítelem nežijete v Čechách a odstěhovali jste se do zahraničí. Je to pravda?

Ano, spekulovalo se o tom. Pracuju v Čechách a na Slovensku.

To je hodně vyhýbavá odpověď...

Adresu dávat nebudu, ale ve Švýcarsku ani Rakousku, jak se psalo, nebydlím.

Hrajete ve slovenském seriálu, české nabídky již nepřicházejí?

Měla jsem nabídku hrát v seriálu Zázraky života na Primě. Bylo před podpisem smlouvy. Seriál psala autorka Ordinace v růžové zahradě, ale nakonec jsme se kvůli finančním věcem nedomluvili. Také jsem měla nabídku na film Ženy v pokušení. Šlo o hlavní roli, kterou hraje Lenka Vlasáková.  Děkuju pánům režisérům, že mě stále oslovují a je o mě zájem.

Z české Ordinace v růžové zahradě jste odešla velmi ve zlém. Scénáristky vám za "trest" v seriálu připravily hodně brutální smrt. Na Slovensku nic podobného nechystáte?

Nic takového v plánu není. Jsem domluvená s dramaturgií, že kdyby o mě nebyl zájem nebo naopak já bych už chtěla z rozjetého vlaku vystoupit, tak odejdu nějakou láskyplnější cestou. Hraji tam lékařku, která hodně cestuje po světě, tak by mě třeba nechali v Americe. Teď mám smlouvu ještě na rok.

Po roce a půl jste se objevila na velké společenské akci. Proč zrovna na křtu parfému?

Parfémy jsou věc, ke které mám vztah. Patří vedle květin k dárkům, které nejraději dostávám. Mám doma asi dvacet parfémů, ráda je střídám. Na ráno mám jinou vůni než na večer. Vystřídám klidně tři denně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám