Hlavní obsah

Britové mají po Boyleové novou hvězdu: tancující fenku

Novinky, Jakub Kynčl
Londýn

Tina a Chandi, to je nová dvojice, která učarovala Velké Británii. Tina Humpreyová a její fenka Chandi jsou podle všeho nerozlučná dvojice, a tak vystupují i v soutěži talentů Britain´s Got Talent. Britská média se však shodují - nejde o žádné nováčky, Chandi je televizní veterán a společně už dvojice získala obrovské množství ocenění.

Článek

Minulý víkend učarovaly Tina a Chandi miliónům Britů. Neuvěřitelně nadaná tancující fenka, která je mimo jiné využívána i v záchranných operacích, očarovala publikum a porotu tím, jak bezchybně poslouchala svou paničku a přesně věděla, co se po ní chce.

Talentových soutěží už má za sebou Chandi opravdu mnoho, mimo jiné třeba pořad When Will I Be Famous? Právě to je však mnohým trnem v oku. Osmnáctiletá Kate Nicholasová soutěžila v této soutěži se svou fenkou Gin v roce 2008 a nad dvojicí Tina & Chandi ohrnuje nos.

"Chandi je šoubyznysový pes, vyrostla na všemožných show, učili ji to profesionální trenéři. Na Gin je unikátní to, že se všechny triky naučila ode mě doma. Když byla na Britain´s Got Talent, tak to bylo poprvé, co byla na pódiu před lidmi. Není to vůbec totéž," uvedla Nicholasová.

Humphreyová se však snaží jakýmkoliv sporům vyhýbat a na útok mladé dívky reagovala stroze: "Nemám nic než uznání pro ty, kteří podobně jako já dělají psí show."

Reklama

Související témata:

Související články

Susan Boyleovou zostudil japonský transvestita

Skotská zpěvačka Susan Boyleová se objevila na hudební scéně úplně znenadání. Stříbrná soutěžící pěvecké a taneční soutěže Britain´s Got Talent však svým...

Výběr článků

Načítám