Hlavní obsah

Česká Miss Válková popírá fámy: nemám šest prstů na noze

Novinky, Jakub Kynčl
Praha

S úsměvem a nadhledem se Česká Miss Jitka Válková postavila k fámě, že má na levé noze o jeden prst více, než by měla mít. Na fotografii, která vyšla v magazínu Práva, to skutečně vypadá, že Válková má na noze šest prstů, a řada čtenářů se s tímto postřehem ozvala redakci.

Článek

Někteří podezřívali fotografku Michaelu Říhovou, že jí při retuši ujela ruka. Fotografka Práva však fotografii ze slavnostního večera České Miss vůbec neupravovala. Za vše tak může optický klam.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Detail fotografie, kvůli které se ozvalo hned několik čtenářů deníku Právo.

"Cože? Šest prstů? Ne, to není možné, já jsem úplně normální," smála se trochu zděšeně Česká Miss 2010, když ji Novinky konfrontovaly s fotografií, na které to působí, že má šest prstů na levé noze. Ona sama se přitom také na fotografii dopočítala šesti prstů.

"Vidím to také, ale neumím si to opravdu vůbec vysvětlit," řekla Válková v úterý Novinkám.

"Psalo nám hned několik čtenářů, že jsme tu fotku špatně vyretušovali a udělali jí šest prstů. K ničemu takovému však nedošlo, snímek je zcela autentický, nijak jsem ho neupravovala," řekla Novinkám fotografka deníku Právo Michaela Říhová.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Jitka Válková na fotografii, která působí, jakoby měla šest prstů na levé noze.

Veškeré pochybnosti však Válková rozbila, když si sundala botu a ukázala, že má na levé noze doopravdy "jen" pět prstů. Jinak si na své tělo taky nestěžuje a ačkoliv plastické operace neodsuzuje, žádnou by zatím nepodstoupila.

Zvažuje, že by si nechala upravit špičáky. "Upíří zuby" ale prý mnoho mužů vnímá jako klad. Nechala by si je jemně upravit pouze v případě, že to bylo potřeba na mezinárodní soutěž krásy Miss Universe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám