Hlavní obsah

Karel Gott k nepoznání, pózoval s knírem a pivem v bavorském kroji

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Karel Gott už je zdravotně v pořádku a ukázal, že mu nechybí smysl pro humor. Kvůli muzikálu Je třeba zabít Davida se převlékl do bavorského kroje, nechal si nalepit knír a pózoval několik hodin s pivem.

Článek

Karel Gott společně s dalšími hvězdami natáčel filmové záběry pro projekci crazy muzikálu Je třeba zabít Davida.

"Představte si budoucnost v roce 2060: Michal David byl geniální umělec výjimečného formátu a jeho písně si dnes notuje celý svět od Šanghaje až po Madagaskar. Tyto projekce ukazují jednotlivé národy i národnostní menšiny, kde zní jen jedna Michalova písnička - Decibely lásky," řekla Novinkám tisková mluvčí divadla Broadway Martina Jandová.

Karel Gott se na plátně v muzikálu objeví v bavorském kroji a bude zpívat německou verzi písně Decibely lásky. K nepoznání bude také řada dalších známých tváří.

Kateřina Brožová se ukáže jako Čínanka, americký rap předvede Zdeněk Izer, arabskou verzi bude zpívat Ali Amiri, jako dalajláma se představí Lou Fanánek Hagen, v roli Aboridžince se představí Daniel Hůlka, ruského kozáka si zahraje Filip Renč, kmeny Siouxů představí Petr Kolář a vystoupí řada dalších hvězd.

Premiéra muzikálu je naplánována na 28. dubna. V hlavních rolích se představí Iva Pazderková, Ivan Vyskočil, Bára Štěpánová, Roman Vojtek, Monika Absolonová, Leona Machálková a další známé tváře.

Reklama

Související témata:

Související články

Michal David má nové zuby za statisíce

Skladatel a zpěvák Michal David (49) si k blížícím se padesátinám nadělil opravdu luxusní dárek. Nechal si kompletně "zrekonstruovat" zuby. Zaplatil za ně...

Výběr článků

Načítám