Hlavní obsah

Anna K. promluvila o operaci, chemoterapii i o svatbě

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Anna K. (43), vlastním jménem Lucianna Krecarová, od září minulého roku bojuje s rakovinou prsu. Za sebou má operaci, sedmou chemoterapii a čeká ji další léčba. Novinkám poskytla exkluzivní rozhovor.

Článek

Lucko, hodně média spekulují o tvém momentálním zdravotním stavu. Jak na tom tedy opravdu jsi?

Je mi skvěle. Blíží se konec. Mám před sebou poslední, osmou chemoterapii a pak mě čeká měsíc ozařování. Samozřejmě nikdy se v případě rakoviny neví, zda je vyhráno, ale opravdu to vypadá slibně.

Jak to teď vypadá s tvojí léčbou?

Jsem po operaci, což bylo pro mě paradoxně nejnáročnější. Nemyslím samotnou operaci, ale následnou rekonvalescenci. Operovali mě před měsícem a myslela jsem si, že týden po operaci už budu běhat. Chce to ale všechno pozvolna. Teď mě čeká ta chemoterapie a ozařování.

Cítíš se slabá?

Jsem unavená a trošku to bolí. Přeci jenom se přeruší nějaké nervy a ty bolesti zkrátka po operaci jsou.

Jaké jsou prognózy lékařů?

Vidí to dobře. Pan primář mě hladil po holé hlavě a říkal, že jsem zdravá.

Po dlouhé době jsi vystoupila na veřejnosti. Předávala jsi na Andělech cenu nejlepšímu zpěvákovi. Znamená to, že se pomalu vracíš do práce?

Mám toho naplánovaného hodně, ale samozřejmě nevím, jak mi bude po ozařování. Někdo říká, že to nic není, někdo, že to je peklo. Je to individuální, takže uvidíme. Už pracuji na desce, studio máme s přítelem Tomášem doma, takže o to je to jednodušší.

Mluvilo se o tom, že plánujete s přítelem Tomášem Varteckým svatbu. Jak to vidíš?

Mluvila jsem o tom, to je pravda. Já bych ale ještě chvíli chtěla být přeci jen slečna. Sice už jsem trošku stará slečna, ale to je v pohodě. Hodně na mě chodí mladý holky, tak aby náhodou nepřestaly chodit. Aby si neřekly, na tu "paní" už nejdu. (smích)

Reklama

Související články

Anna K. bojuje s rakovinou a plánuje svatbu

Zpěvačka Anna K. (44) bojuje s rakovinou prsu. Za sebou má sérii šesti chemoterapií a čeká ji operace. Kvůli strachu z budoucnosti plánuje svatbu s přítelem,...

Výběr článků

Načítám