Hlavní obsah

Kvílení Whitney Houstonové tahalo na koncertě za uši

Novinky, Dagmar Plecháčová
Birmingham

Nedávné vystoupení Whitney Houstonové ve Velké Británii posílilo zvěsti o jejím opětovném užívání drog. Především vysoké tóny v písni I Will Always Love You z filmu Osobní strážce se zpěvačce nedařilo vyzpívat. Většina z návštěvníků koncertu byla rozčarovaná, někteří dokonce požadovali vrácení peněz.

Článek

V únoru si Houstonová stačila uříznout ostudu na koncertech v Austrálii. Už na vystoupeních v Sydney a Brisbane byly její problémy s hlasivkami a především s dechem nepřeslechnutelné.

Znovu se tak začalo spekulovat o možné drogové závislosti zpěvačky. Ta před necelým rokem uvedla v populární talk-show Oprah Winfreyové, že už drogy nebere. Přiznala však, že na ně má stále chuť.

V úterý proběhlo další z nepříliš povedených vystoupení čokoládové divy, tentokrát v britském Birminghamu. Kromě několika nelibých zvuků, které ze sebe zpěvačka vydala, také na 20 minut zmizela z pódia.

Fanoušci byli z koncertu zklamaní

„Byl to podvod, zlodějna. Tohle nebyl žádný koncert,“ rozčilovala se jedna z fanynek.

Během dvacetiminutové pauzy nastoupili náhradní zpěváci s písněmi Queen of the Night a For the Love of You. Song s názvem One Moment in Time zněl dokonce pouze z předtočeného videa.

„Po každé písni následovaly dlouhé prostoje. Whitney dělala všechno proto, aby oddálila zpěv. Spíš toho hodně namluvila. Na koncert jsem se těšil, ale teď se mi zdá, že to byly vyhozené peníze,“ neskrýval zklamání další z fanoušků.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám