Hlavní obsah

Pro jackpot z izraelské loterie si přišli výherci v maskách

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tel Aviv

Izraelský pár si po třech měsících od vítězství konečně přišel pro svou výhru. Největší jackpot v historii izraelského Lotta si vyzvedli zahalení do červených masek. Předávání výhry, která činila v přepočtu přes 369 miliónů korun, přenášela izraelská televize. Dvojice se tak snažila skrýt své tváře před veřejností.

Článek

Pár byl odhodlán chránit svou identitu a masky si oba výherci nasadili až krátce před natáčením. Žena své utajování dovedla k dokonalosti, když použila velký černý klobouk. Zakryla tak celé čelo včetně vlasů.

Výherci chtěli zřejmě zabránit dopisům s žádostmi o finanční pomoc. Dvojice zároveň objasnila, proč si pro jackpot přišla po tak dlouhé době.

Tiket na hromadě papíru

Šťastný tiket ležel mezi několika dalšími loterijními lístky na hromadě papíru. Až po třech měsících pár napadlo všechny zkontrolovat.

Maskovaný muž dodal, že na něj žena naléhala, ať uklidí. Než hromadu papíru včetně loterijních lístků vyhodil, rozhodl se je raději porovnat s výherními čísly.

Manželé nemohli uvěřit vyhrané částce

K obrovské radosti obou byl poslední tiket ten šťastný. Manželé uvedli, že nemohli ani uvěřit, kolik peněz vyhráli.

Částka v řádu několika set miliónů korun je nejvyšší jackpot v historii Izraele. Šťastlivci se prý ještě nerozhodli, za co tak obrovskou sumu utratí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám