Hlavní obsah

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Bittnerová trpí: má přetrhané vazy

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Miluše Bittnerová má u ukazováčku levé ruky přetrhané vazy. Může za to vášnivá scéna s kolegou v divadle. Tři týdny bude nosit ortézu a musí kvůli tomu zrušit i klavírní vystoupení, které měla za měsíc naplánované.

Článek

"Stalo se to během vášnivé scény v divadle ve hře Lakomec. Asi jsem kolegu Honzíka Šandrocha rozvášnila tak, že došlo k vášnivému strhnutí na zem," prozradila Novinkám Miluše Bittnerová.

Sestřička Eliška Slavíková ze seriálu Ordinace v růžové zahradě má přetrhané vazy u ukazováčku levé ruky. "Stalo se mi to v pátek. Bolí to, a je to hodně napuchlé. Ortézu můžu sundávat jen na nejnutnější hygienu. Budu ji mít tři týdny a pak mě čekají rehabilitace," vysvětluje.

Kvůli zranění přijde i o práci. Měla naplánované klavírní vystoupení na jedné akci. "Už za sebe sháním náhradní klavíristku. Nemůžu trénovat, takže to bohužel nedám. To mě mrzí moc," vysvětluje.

Bittnerová má poslední dobou na zranění smůlu. Před měsícem si vymkla kotník a natáhla vazy. "Vystupovala jsem z autobusu a nějakej pán asi neuměl sejít se schodů a spadl na mě," prozradila. "Kotník už je ale naštěstí v pořádku," říká Miluše.

"Asi bych teď raději neměla vycházet z bytu. Doufám, že se dožiju prázdnin. Zatím jsem si raději nekoupila dovolenou," dodala se smíchem Bittnerová na zahájení 3. Českého pivního festivalu, který společně s Andreou Kerestešovou a Lenkou Zahradnickou uvedly. Svátek piva se bude konat 14.-30.května na letišti v Praze Letňanech.

Reklama

Výběr článků

Načítám