Hlavní obsah

Trapas na Miss Česko-Slovensko: Putnářová v přímém přenosu ukázala kalhotky

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vicemiss ČR 2008 Zuzana Putnářová se postarala na Miss Česko-Slovensko o pořádný mezinárodní trapas. Během volné disciplíny ji taneční partner neobratně zvedl a půvabná Zuzana dvěma národům předvedla svůj rozkrok.

Článek

Zuzana Putnářová zopakovala volnou disciplínu, kterou předvedla ve finále Miss ČR 2008. Tehdy ale akrobatické prvky proběhly bez problémů a divákům zůstalo spodní prádlo sexy modelky utajeno.

Putnářová krátce po Miss ČR 2008 odjela studovat do zahraničí a modeling šel stranou. Když se před více než měsícem objevila na představení soutěže Miss Česko-Slovensko, nešlo si nevšimnout, že má pěkných pár kilo navíc. Pravidelná strava a život mimo záři reflektorů udělaly své. Na finále soutěže při promenádě v bikinách už zase ale předvedla své ukázkové křivky. Nabraná kila za měsíc cvičením a dietou zase shodila.

Českou republiku na finále reprezentovaly vedle Putnářové také Miss 2009 Aneta Vignerová, I. vicemiis 2009 Lucie Smatanová, II. vicemiss 2009 Hana Věrná, I. vicemiss 2007 Veronika Pompeová a II. vicemiss 2007 Veronika Chmelířová.

Televizní diváci svými hlasy rozhodovali, zda je hezčí tým českých krásek, nebo šestice Slovenek. Naše Miss se nakonec musely sklonit před slovenskými soupeřkami. Televizní diváci rozhodli jasně. Slovenky jsou krásnější.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám