Hlavní obsah

Kocour Tiger je postrach ulice, zákeřně útočí na pošťáky

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leeds

Devatenáctiletý kocour s výstižným jménem Tiger děsí všechny v okolí. Vystrašení listonoši dokonce k majitelce zákeřného zvířete odmítají chodit. Tiger už napadl tři zaměstnance pošty, uvedl deník The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Nejen psi děsí listonoše, dovedou to i kočky. Ilustrační foto

Článek

Majitelka Tigera Tracy Brayshawová z anglického Leedsu nechává útočného kocoura běhat volně kolem domu. Sama nevěří tvrzení, že by její kocour mohl někoho napadnout.

Je starý a jeho kondice prý jakékoli útoky vylučuje. „Stále nemohu uvěřit, že by toho byl můj Tiger schopný. Nemá dostatek energie, aby napadal listonoše. Je mu devatenáct let, spí 20 hodin denně. Kdyby měl vylézt na strom, trvalo by mu to snad celý týden,“ dodává nevěřícně majitelka Tracy.

Pro zásilky si majitelka musí chodit sama

Napadení pošťáci si však stojí za svým. Jakmile se ke kočce přiblíží, Tiger vyskočí a začne po nich sekat drápy. Jednomu z nich dokonce poranil nohu. Během uplynulých dvou týdnů si majitelka kocoura musela poštu vyzvedávat sama.

„Snažíme se vymyslet způsob, jak bychom mohli obnovit dodávky na adresu paní Brayshawové, aniž by naši zaměstnanci utrpěli další zranění,“ odpověděl zástupce místní pošty.

Tracy Brayshawové ale přijde celá záležitost absurdní. „Nechápu, jak by Tiger mohl na pošťáky vyskočit. Jeho nohy jsou už velice vratké. Náš veterinář je překvapen, že vůbec ještě žije,“ dodala majitelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám