Hlavní obsah

Hanychová se stěhuje do domu hrůzy, nájemník tam zasadil ženě 45 bodných ran

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Agáta Hanychová se vrací do svého domu v obci Černý Vůl. Dva roky ho pronajímala a před měsícem tam její podnájemník napadl a pobodal svoji expřítelkyni. Ženě podle jejího otce zasadil 45 bodných ran a skončila na jednotce intenzivní péče dokonce s probodnutými plícemi.

Článek

Do svého domu v obci Černý Vůl se stěhuje se svým přítelem, motokrosovým závodníkem Janem Brabcem. "Stěhujeme se s přítelem v nejbližších dnech," prozradila Novinkám Hanychová. "Není to na stálo. Dům jsem dala realitkám k prodeji. Stěhujeme se tam především proto, abychom dali dům pořádně do kupy," prozradila.

"Kdyby ta ženská útok nepřežila, nikdy bych se tam zpátky nenastěhovala. Naštěstí to dopadlo dobře a holka je v pořádku," upřesnila Agáta.  "Až dům prodáme, chtěli bychom si koupit prostorný byt v novostavbě v blízkosti centra," vysvětluje.

Hanychová si před čtyřmi roky koupila dům v Černém Volu, ale dlouho tam nevydržela. Po krátké době se vrátila zpět do Prahy, kde si pronajímala byt. S kamarádkou Hankou Chymčákovou si pronajaly prostorný byt v Praze na Vinohradech, kde provozovaly i modelingovou agenturu.

Před půl rokem pronájem opustily a Agáta se nastěhovala zpátky do domu maminky Veroniky Žilkové. Střídavě bydlela u ní nebo v Los Angeles, kde její přítel přes zimu trénoval. "Honza je skvělej chlap a věřím nám to vydrží," dodala Agáta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám