Hlavní obsah

Jan Révai se před rozvodem objevil na veřejnosti s milenkou

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herec Jan Révai poprvé vyrazil do společnosti se svou novou milenkou, slovenskou herečkou Zuzanou Šulajovou. Herec stále není rozvedený s manželkou Danielou, ale k nové partnerce se už hrdě hlásí.

Článek

Zatímco ještě před několika týdny Daniela Révaiová, manželka herce Jana Révaie médiím tvrdila, že měli jen manželkou krizi a o rozvodu nechtěla slyšet, Révai její názor zřejmě nesdílí.

Odstěhoval se ze společného bytu a už skoro půl roku randí s herečkou Zuzanou Šulajovou, která jako by jeho ženě Daniele z oka vypadla. Podle informací je rozvod na spadnutí a herec návrat k rodině neplánuje. Žije již ve společné domácnosti s novou partnerkou.

Révai se Šulajovou spolu poprvé vyrazili na veřejnou akci. Celý večer se od sebe nehnuli ani na krok a bleskům fotoaparátů se nevyhýbali. Révai svoji novou lásku objímal a došlo i na polibky.

Na párty se potkali také exmilenci Agáta Hanychová a testovací jezdec F1 Jan Charouz. Ti pro změnu dělali, že se neznají a každý se věnoval své zábavě. Ozdobou večera byla Miss ČR Zuzana Jandová, která přijela do Čech jen na skok. Jako modelka se prosadila v Itálii, a tak je jejím novým domovem především Miláno, kde se o ni stará stejná agentura jako o Miss World Taťánu Kuchařovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám