Hlavní obsah

Simona Krainová se zranila v Let´s Dance: píchají jí injekce proti bolesti

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Další účast topmodelky Simony Krainové (36) ve slovenské taneční soutěži Let´s Dance je ohrožena. Krainová má těžce pohmožděný kotník a bolí jí každý krůček. Před tréninkem jí lékaři píchají injekci proti bolesti.

Článek

"Chybu jsem při tanci neudělala. Není to vinou nějakého špatného šlápnutí. Prý se to stává i profesionálním tanečníkům. Je to z nadměrného přetížení," řekla Novinkám Krainová. Topmodelka má těžce namožený kotník. I když média informovala, že má natržené vazy, není to pravda. "Byla jsem na rentgenu a vazy jsou v pořádku," upřesnila topmodelka.

Simona trpí bolestí, dělá jí potíže každý krok. "Bolí to jako čert. Opravdu šíleně. Dva dny jsem teď odpočívala. Lékaři mi doporučili naprostý klid na mnohem delší dobu, ale bohužel nemůžu poslechnout. Dnes jsem měla poprvé trénink a před ním jsem dostala injekci proti bolesti," přiznala Novinkám.

Odstoupit ze soutěže neplánuje. "Snad se to nezhorší. Ze soutěže bych strašně nerada teď odešla. Dva měsíce žiju jenom tancem. To musím zvládnout. Jsem tance plná a nevzdám to. I kdyby nás neposlali diváci do dalšího kola, dám do toho všechno," říká Simona.

V dalším kole Krainovou a jejího tanečního partnera Erika Narjaše čeká tango. "Naštěstí to je klidnější tanec. Snad to zvládneme," dodala Krainová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám