Hlavní obsah

Dcera Světlany Nálepkové má nového milence, chodí se Štaidlovým synem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Děti slavných se opět daly dohromady. Pepina Nesvadbová, dcera herečky a zpěvačky Světlany Nálepkové již tři měsíce chodí s Janem Štaidlem, synem bývalého hudebního bosse Ladislava Štaidla.

Článek

Pepina Nesvadbová a Jan Štaidl spolu poprvé ruku v ruce vyrazili do společnosti. Pár si nenechal ujít recitál Láska se vrací Světlany Nálepkové v Divadle Radka Brzobohatého.

"Jsme spolu tři měsíce. Seznámili jsme se v baru. Já tam s mámou a kamarádkami měla dámskou jízdu a Honza zase o pár stolů vedle měl svoji pánskou partu. Za chvíli jsme dali stoly dohromady a bylo," prozradila Novinkám Pepina.

Jan Štaidl, syn Ladislava Štaidla, pracuje jako obchodní ředitel Národního domu na Vinohradech a také hraje americký fotbal za tým Prague Lions.

Pepina nového partnera  již seznámila s oběma rodiči - maminkou Světlanou Nálepkovou i tatínkem Michalem Nesvadbou. Představení u Ladislava Štaidla,  otce Jana, zatím ještě neproběhlo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám