Hlavní obsah

Martina Kociánová se zranila v přímém přenosu: má přetrhané vazy

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pro moderátorku Martinu Kociánovou první finálový večer muzikálové soutěže Robin Hood nedopadl nejšťastněji. Během přímého přenosu se zamotala do šatů a skončila s přetrhanými vazy v kotníku. V nemocnici jí lékaři nohu zafixovali ortézou a dostala berle.

Článek

Pádu z točitých schodů zabránil jen její moderátorský kolega Petr Vondráček, který ji naštěstí zachytil. Následky by v opačném případě byly ještě mnohem horší. Kociánová s velkým sebezapřením a bolestmi zvládla celý přímý přenos, po skončení se nechala převézt do motolské nemocnice.

Optimistické vyhlídky, že jde pouze o vyvrknutý kotník, lékaři bohužel rychle vyvrátili. Martina má přetrhané vazy. Nohu bude mít několik týdnů nafixovanou ortézou a vyfasovala berle.

"Přenos jsem opravdu doslova přetrpěla a teď budu bojovat s těmi přetrhanými vazy. Doufám, že to bude brzy v pohodě," řekla Novinkám Kociánová, která se z nemocnice dokonce ještě vrátila na afterparty do Solidní nejistoty.

Další finálové večery Robina Hooda by neměly být ohroženy. "Každopádně i s ortézou budu přímé přenosy moderovat dál," dodala Kociánová.

V prvním finálovém večeru bojovali o postup muži. Nejméně hlasů dostal muzikálový herec Peter Veslár a hezoun Laco Hudec. Oba se poté utkali ve vyřazovacím duelu, ve kterém poslední slovo měla porota ve složení Gabriela Osvaldová, Ondřej Soukup, Ján Ďurovčík a Michal Kocourek.

Jejich rozhodování diváci slyšeli a měli tak možnost poznat, jak je těžké ze dvou vyrovnaných adeptů na Robina zvolit jen jednoho. I přesto, že se všichni čtyři tvůrci shodli na tom, že Peter Veslár je pro roli Robina vhodný typ, postoupit dál nechali mladý talent - Laca Hudce.

„Na jedné straně je zkušenost a profesionalita, na druhé straně obrovský potenciál,“ zhodnotil tuto volbu Ján Ďurovčík, režisér připravovaného muzikálu.

Reklama

Výběr článků

Načítám