Hlavní obsah

Italka se stala ve 29 letech babičkou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neapol

Italka Giulia Eliaová se raduje z nového přírůstku do rodiny. Vzhledem k tomu, že jí je 29 let, nikdo by asi nečekal, že ji netěší narození dcery, nýbrž vnučky. Giulia Eliaová porodila svou dceru v 15 letech a její ratolest byla pak ještě rychlejší a porodila ve čtrnácti. Eliaová se tak stala před dovršením třicátého roku života babičkou.

Článek

Tři generace v extrémně malém rozestupu, to je neapolské dívčí trio Giulia, Anna a Lucia. Giulia se stala ve svých 29 letech suverénně nejmladší babičkou v Evropě.

"Vím, jaké to je být tak mladou matkou. Proto jsem své dceři přála, aby měla trochu jinou budoucnost. Historie se však opakovala," uvedla Giulia Eliaová.

Po počátečním šoku se však Eliaová začala na svou vnučku těšit a nyní se o ni prý stará jako o svou druhou dceru. S péčí o malou Lucii pomáhá po škole i 18letý otec Antonio. Čerstvá maminka Anna požádala o roční pauzu ve škole. Nyní je totiž na programu jen péče o dítě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám