Hlavní obsah

Jean-Claude Van Damme: české missky chci poznat se vším všudy

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Legenda akčních snímků Jean-Claude Van Damme je v Praze coby čestný předseda poroty soutěže krásy Česká Miss. Do metropole přiletěl v pátek krátce po čtvrté hodině odpolední poté, co zmeškal dopolední spoj z Bruselu do Prahy. Na pražském letišti pak poodhalil i něco ze svých pracovních plánů do budoucna.

Článek

Jean-Claude Van Damme je hlavním esem v rukávu ředitelky České Miss Michaely Maláčové. Na svého akčního hrdinu se totiž v sobotním galavečeru soutěže krásy bude chtít podívat jistě mnoho lidí. A Van Damme Čechům pochlebuje. Praha je podle něj krásné místo a on se nediví, že v české metropoli má mnoho hollywoodských producentů nemovitosti.

Na soutěžící dívky se stačil zatím Van Damme podívat jen v rychlosti. Uvědomuje si ale, že fyzická stránka není vše. Čeká tedy, až je pozná i po verbální stránce, a pak teprve uvidí, jak bude hlasovat. "To víte, musíte je poznat kompletně, se vším všudy," rozesmál novináře na tiskové konferenci Van Damme.

"Přijel jsem do Prahy, abych se účastnil té velké show. Stejně tak se chci potkat s nějakými lidmi a Prahu si trochu více prohlédnout. Hledám totiž nějaké zajímavé lokality pro svůj nový pořad, bude to taková reality show na kabelové televizi. Předběžně to vidím na nějakých deset dílů, bude tam několik známých osobností. Kdo ví, možná dojde i na nějakou tu bitku," informoval o svých plánech Van Damme.

Hvězdné manýry nemá. Herec známý pod přezdívkou Muscles from Bruxelles (Svaly z Bruselu) se má v Praze zdržet zhruba tři dny. Podle personálu v hotelu nebyly jeho požadavky nikterak výjimečné a hvězdné manýry u něj zjevně nehrozí. Přál si prý jen čerstvé ovoce na pokoji a dobře vybavený minibar.

Není tajemstvím, že ubytování v hotelu Augustine hradí pořadatelé soutěže Česká Miss, která za něj zaplatí sumu ve výši statisíc korun. Známý herec však jistě sobotní večer svou účastí řádně okoření.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám