Hlavní obsah

Sexbomba Kachtíková odhalila svůdné tělo

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bývalá playmate Lucie Kachtíková (32) se po osmi letech od nafocení titulní strany prestižního pánského časopisu opět svlékla. Své sexy křivky odhalila pouhých 13 měsíců po porodu dcery Sofie (1).

Článek

Formovat postavu pomohla Kachtíkové známá cvičitelka Hanka Kynychová (42). Dvorní fotograf prezidentského páru a řady slavných Jakub Ludvík si vzal Lucii před svůj objektiv přesně po osmi letech, kdy ji fotil v rouše Evině do pánského časopisu.

Tentokrát spolu fotili kampaň jednoho luxusního obchodu se značkovým oblečením. Lucie byla při focení ozdobena šperky za bezmála osm miliónů korun. „Na focení jsem se připravovala především stravou a pohybem na čerstvém vzduchu. Poslouchala jsem přitom rady cvičitelky Hanky Kynychové,“ prozradila Kachtíková, které se podařilo po porodu zhubnout úctyhodných pětadvacet kilo.

Jakub Ludvík fotil Lucii nejprve v luxusních outfitech a diamantových špercích, potom známou modelku svlékl. „Opravdu to bylo zcela spontánní. Začali jsme fotit v oblečení a pak jsme postupně odhalovali tělo. Lucii by její postavu mohla závidět kdejaká osmnáctka,“ vystřihl poklonu bývalé playmate hvězdný fotograf.

Kachtíková v pátek slaví své dvaatřicáté narozeniny. „Jsem vlastně skoro modelka v důchodu, a přesto mám teď mnohem víc zakázek jak v Česku, tak v zahraničí než kdysi,“ dodala Kachtíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám