Hlavní obsah

Smutná premiéra Leony Machálkové: na půl hodiny vypadl zvuk

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Takhle si svoji premiéru v muzikálu Jack Rozparovač v divadle Kalich zpěvačka Leona Machálková určitě nepředstavovala. V první polovině představení zamrzl zvukový pult a trvalo půl hodiny, než se ho podařilo technikům zprovoznit.

Článek

"To, čeho se vždycky všichni bojí jak čert kříže, se zkrátka stalo. Ono se na premiérách vždycky zkrátka něco přihodí," posteskla si Leona Machálková - nová představitelka hlavní ženské role Glorie. "Cítím se dobře, nakonec jsem spokojená. I se všemi kotrlmelci to, myslím, dopadlo fajn," řekla Novinkám. Zprovoznění zvukového pultu trvalo půl hodiny. Diváci se zatím občerstvili v baru, a přestávku si tak užili předčasně.

Machálková za svůj skvělý výkon sklidila obrovský aplaus a odnesla si několik kytic. V publiku tleskali také její nejbližší přátelé, nového životního partnera po rozchodu s Bořkem Šípkem nemá. A žádný comeback se známých architektem se prý konat nebude. "Nejsme spolu, v plánu společná budoucnost není. Máme ale dobré vztahy," řekla Leona.

Nové známosti je prý otevřená. "Ano, dá se to tak říci. Ale i jiní moudřejší lidé než já řekli, že to se prostě nedá naplánovat. Já tomu neumím poručit. Všechno chce svůj čas,“ vysvětluje. "Určitě chodí po světě muž pro mě. On někde je, jen ho najít," pousmála se Machálková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám